in Uncategorized

Članovi projektnog tima “Filcaj solidarnost”

Kao što kontinuirano naglašavamo, projekt “Filcaj solidarnost” provodi skupina mladih studenata socijalnog rada odnosno socijalne politike. To znači da su mladi samostalno raspisali, prijavili te trenutno vode ovaj projekt. Ovaj nastavak bloga iskoristiti ćemo kako bismo predstavili svakog člana tima i njegove uloge u realizaciji projekta.

Tamara Galinec sveučilišna je prvostupnica socijalnog rada, trenutno na diplomskom studiju socijalne politike. U projektu ima ulogu objavljivanja na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Kroz ovaj angažman, podiže vidljivost projekta te dijeli rezultate koje postižemo sa širom  javnošću. Osim rada na dustvenim mrežama, pomogla je u raspisivanju projekta i to u pitanju vidljivosti projekta.

Martin List također je prvostupnik socijalnog rada te na diplomskom studiju socijalnog rada. Od početka je dao ideju provedbe projektnih aktivnosti u svojoj lokalnoj zajednici. U projektu je zadužen za komunikaciju s našim partnerom Osnovnom školom Dubrava u Vrbovcu. Martin dolazi iz mjesta Dubrava te zbog poznavanja zajednice lakše dolazi do svih kontakata koji su nam bitni za ostvarenje projekta. Osim komunikacije sa školom, Martin ima ulogu prijevoza materijala, pisama i dokumenata te djelatnice Ozane koja je uživo prenijela znanje filcanja u školi Dubrava.

Mate Lasić na diplomskom je studiju socijalne politike, a na ovom projektu sudjeluje u vidu kupovine materijala i drugih potrebnih troškova za provedbu projekta te čuvanju računa troškova. Sudjeluje i na sastancima i aktivnostima na kojima prisustvuju svi članovi tima.

Jelena Dabro studentica je socijalnog rada. Od početka projekta imala je značajnu ulogu u raspisivanju projekta. Tijekom trajanja projekta piše blogove vezane uz projekt za web stranicu. Osim toga, potiče i smišlja kreativne aktivnosti našeg projekta poput slanja pisama, radionicu izrade ovca te izradu ekološki prihvatljivih vrećica. Trenutno organizira diseminacijski event za naš projekt.

Ivona Tomurad sveučilišna je prvostupnica socijalnog rada te studentica diplomskog studija socijalne politike. Voditeljica je projekta “Filcaj solidarnost”. Ova uloga podrazumijeva zadatke koordinacije projektnih aktivnosti, sastanke s partnerima te nadzor i izvještavanje o projektnim aktivnostima, financijama i diseminaciji rezultata. Zajedno s Tamarom provodi i vidljivost projekta. Također je imala veliku ulogu u  raspisivanju projekta.

Write a Comment

Comment